Post by reanstwinunapcon on Feb 5, 2022 22:50:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код глюк кристали ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Дійсно чудовий додаток для моделювання приготування їжі. Я пройшов 10 рівнів за один раз. Легко отримати доступ і отримати винагороди дуже легко.
чому сайт не дозволяє мені грати
Ця гра так погано. У цій грі дуже багато недоліків. Ви не можете відремонтувати свій ресторан. Стіни працюють неправильно. Підлоги не працюють. Не витрачайте свій час.
дуже низький заробіток
Гра хороша, але занадто відстає
Екран моїх щоденних завдань не закривається, не можу вийти з нього навіть після перевстановлення
Це хороша гра, але я віддаю перевагу оригінальній грі. Що мені не подобається, так це те, що ви можете готувати лише 1 страву за раз
Це дуже хороший додаток, якщо вам подобається симуляція ресторану. Тільки одна пропозиція для розробників, будь ласка, полегшіть початкові рівні.
Чому я не можу знову відкрити цю гру? Вони сказали оновити, але чому я відкрив PlayStore, немає потреби оновлювати, коли відкрита гру, вона сказала, оновіть гру. Що сталося. Мені потрібно повернути свою гру..
Функції, подібні до тієї, яка дозволяє складати список рецептів, які потрібно приготувати, поки ви робите свою справу в реальному житті, є дуже зручною функцією… ви повертаєтеся до готового та готового обслуговувати замовлення (усміхається)
Star Chef 2: Restaurant Game จำลองสถานการณ์ mwi
Star Chef 2: Кулинарная игра Симуляторы xvng
Я не можу увійти в гру. Мені довелося видалити програму та повторно встановити. Крім того, у мене є 15 столів, але я можу обслуговувати лише 4 справи, чекаючи на новий рецепт. Щоб заробити монети, потрібно багато часу... Просто видалить програму.
Один із найкращих моментів, коли я грав у мобільну гру. Симулятор приготування їжі – це просто мій стиль. Любіть різні варіанти декору ресторану в грі
2 зірки, тому що готувати їжу потрібно довго! Мені подобається фургон. Ви можете купити їжу!
Щоб купити дорогі інгредієнти на ринку, потрібно багато смаколиків, їх важко отримати. Кухонна техніка дорога! Це повільна і виснажлива гра, якщо у вас немає терпіння чекати, то не грайте в цю гру!
Star Chef 2: Madlavningsspil Simulation gvb
Я б поставив цій грі 5 зірок, але мій рівень у Google Play постійно змінюється з 35 до 36, коли я граю разом із певними досягненнями, які я вже маю. Будь ласка, виправте це найближчим часом!
Одна з найкращих ігор-симуляторів приготування їжі, у які я грав. Дизайн рівнів на місці і дуже креативний. Бульбашки думок є дуже приємним дотиком.
Fun.addicting,, дорого, не збираєтеся брехати, ви повинні витратити, щоб вирватися вперед
Ця гра дуже привертає увагу. Я був підключений протягом 1 дня. Тепер я досяг 20 рівня і розблокував чудові предмети.
Мені це подобається.. Але заробляти гроші занадто важко.
Ці ігри нормально, я думаю. Мабуть, я очікував більшої гри, в якій ви справді зможете готувати страви. Немає реклами взагалі, але ви можете дивитися рекламу за гроші, щоб купувати речі, я не знаю, це просто не моє.
Мені подобається ця гра , як і раніше , щоб оновити . Палаки ng palaki yung memory nia.. kaya wla kong choice kundi i uninstalled sya
Протягом кількох днів це було дуже довго, коли грали в шеф-кухаря, а тепер те саме, коли поспішали покупці, навіть видаліли також результати, будь ласка, виправте це, спасибі
Я не можу зайти в гру, вона не завантажується
Star Chef Частина 2 народжується. У цій грі немає кухні, як у Star Chef. Потрібно більше грошей, щоб купити всю побутову техніку, тут так дорого, що будівництво ресторану займає занадто багато часу. Якщо ви запитаєте мене, мені подобається перший зірковий шеф-кухар краще, тому що це як більше місця для розміщення всієї техніки
Здавалося, що це була хороша гра, але вона продовжувала зависати. Я закрив програму і вбив її, я видалив і знову встановив, але вона відкривається, і я нічого не можу зробити. Надзвичайно неприємно, я намагаюся натиснути на стіл, щоб обслужити гостя, одну зі станцій шеф-кухарів чи будь-де, просто щоб спробувати змусити його щось зробити, але не можу. Тому я знову видалив його.
Гра зависла під час завантаження на тиждень. Він все ще застряг під час завантаження. Не знаю, що сталося з грою. Я всіма силами намагався увійти в гру, але це не вдалося і мене розлютило😡.
Оскільки я почав грати в цю гру, грати в неї дуже цікаво, але проблема в тому, що грати в неї дуже дорого і важко отримати маркетингові кошики, а також гроші, а також прилади дорогі, я думаю, що я не можу продовжувати грати в гру .. 😔😔
Ця гра назавжди хоче, щоб ви оновили, сьогодні, 4 серпня 2021 року, щойно оновлено 20 липня 2021 року, всього 16 днів тому. Це занадто рано, і це не дає вам можливості пропустити, оскільки не дозволить вам грати, поки ви не оновите. Дуже розчаровує. Я погоджуюсь з іншими кухарями, клієнти занадто довго сидять на замовленнях із приладів, які ще не придбали, через надзвичайно високі ціни, монети накопичуються повільно та немає можливості викинути, внаслідок чого у вас буде менше столів для обслуговування.
Відредаговано 1/12/2022: я нещодавно перевстановив цю гру, тому що почув про "чудові" оновлення. Спочатку я оцінив цю гру на 1 ⭐. Я можу отримати більше задоволення від гри, але вартість деяких кухонних приладів занадто висока, і я помітив, що ви отримуєте більше XP, ніж монет, коли сервіруєте стіл. Важко допустити, щоб «монети» накопичувалися, особливо коли ви хочете оновити інші речі, які потребують монет. Якщо це можна виправити, я повернусь і відредагую свою оцінку ⭐.
Star Chef 2: Restaurant Game Παιχνίδια προσομοίωσης bfy
Super tankové bitvy Jednoduché hry wnf
Я витратив 4,99 дол. США на спеціальні гроші, але так і не отримав свою програму bucksCash: ви витратили 4,99 дол. США на Google.copy мого підтвердження з повідомлення, надісланого на мій телефон. Зелені бакси з додатковими 175 баксами. У мене є підтвердження, що мій телефон із моєї картки. Пройшло багато часу, я просто замовляв раз на місяць і не більше, можливо, так легше відстежувати дякую
Було надзвичайно добре до нових оновлень. Ghey зробили неможливим заробити достатню кількість монет, щоб досягти прогресу в будівництві оновлень і кухонних приладів, а нагороди від човнів і фургонів ускладнюють отримання бонусів для завдань і завдань для приготування їжі. Готування їжі займає занадто багато часу, що потім ви не зможете завершити завдання вчасно і пропустите їжу на пуанті. Складніше допомагати друзям з їхніми іграми. Залишатися мотивованим грати в неї стає неймовірно важко. не пропонував би друзям, якщо це не зміниться
Крута гра. Просто ненавиджу тривалий час приготування їжі. І будівництво.
Я отримав задоволення, поки він буквально не перестав завантажувати те, що йому потрібно. Спробував видалити і все. Він тримав ту дурну зелену стрілку і не дозволяв мені прогресувати.
Я вважаю, що крім приготування страв, дуже цікаво і складно прикрасити свій ресторан якнайкраще з наявних у вас аксесуарів.
Я був приємно здивований характером гри. Ігри-симулятори кулінарії завжди були моїми улюбленими, і якщо вони є в моєму телефоні, довгі години минають швидше
Це просто ок. Приємна гра
Слава розробникам за те, що вони придумали таку чудову гру, яка не тільки зручна для гравців, але й дуже добре веде гравця через перші кілька рівнів. Ненавиджу ігри без підручників.
Буквально забагато оновлень і вся побутова техніка надто дорога в порівнянні з грошима, який ви заробляєте на подачі страв, а приготування страв займає занадто багато часу.
Гра запропонувала користувачам багато функцій. Якщо ви також любите грати в кулінарну гру, то вам точно сподобається ця гра.
Star Chef 2: Restaurant Game Παιχνίδια προσομοίωσης bfy
Коли я вперше завантажив цю гру, я ніколи не давав їй шансу. Дозвольте мені розповісти вам, коли я все з’ясував і з’ясував, що зараз я постійно займаюся цим. Я забув про інші ігри, які маю на своєму телефоні, лол, оскільки ця така приємна і проходить день, коли я застряг у нездоровій жінці і не можу вийти. Крім приготування їжі, ви можете підвищити свій рівень, що також чудово. Крім того, ви можете заробляти речі досить легко, тому, якщо ви не хочете купувати речі, вам не потрібно. Любити кохання я міг би продовжувати.
Забагато smh
Це чудова гра. Я граю в неї щодня з моменту завантаження. Це не дає достатньо монет для техніки. Але це все одно чудова гра.
добре
Це божевілля!! Я намагаюся грати, і все йде дуже повільно! Я не знаю чому! Коли я клацаю по столах, щоб зібрати монети, мені доводиться натискати на них кілька разів. Я не вмію готувати чи щось таке! Коли я роблю, нічого не спливає! Ви можете це виправити? Також немає можливості надіслати заявку в службу підтримки!!
Він дуже повільно оновлюється 😒
Star chef 2 перевершив очікування. Все, що в ньому є, саме те, що я хотів. Мені просто подобається, що це дає змогу розширити та створити свій ресторан.
Усі мої столи заповнені гостями «зробити новий рецепт». У мене ще немає техніки! Як я можу заробити гроші, якщо ці гості займають столи? Повинний бути спосіб або пропустити їх, або видалити.
Мені ніколи не слід було оновлювати гру, оскільки товари, що продаються в магазині, більше не є розумними. Все в цій грі дороге. Єдиною рятівною милістю було використання магазину, щоб заробити гроші. Тепер, коли розробник скоротив те, що я можу заробити, майже до нуля після продажу предметів, мені знадобляться роки, щоб заробити достатньо грошей, щоб купити те, що мені потрібно, щоб розширити і насолоджуватися цією грою. Я повертаюся до інших моїх ігор, які не намагатимуться пограбувати мене, як компанії кредитних карток! Остерігайтеся завантаження цієї програми!!!!!!!!!!!