Post by reanstwinunapcon on Feb 5, 2022 22:44:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ זהב ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
Godd as gaim aver
אני משחק במשחק הזה כבר שנים ויש לו כל כך הרבה פוטנציאל כמונייד, מהגיבור ועד המפה והעור הוא מאוד מושך הדבר היחיד שהייתי מבקש מהמפתחים הוא אולי להוסיף עוד ציוד כדי להמשיך ולגרום לבנייה להישאר מעניין כמו למשל Physical Valir, זה לא מעשי אבל זה רעיון מהנה יצירת ציוד חדש שיכול לדחוף את המשחק הנוכחי ואת בסיס השחקנים עוד יותר תודה
מהירות חיבור מעולה, גרפיקה ואפקטים מעולים ומצבים רבים להפעלה
Mobile Legends: Bang Bang Aksiyon ufqu
אחרי כל כך הרבה זמן, מערכת ההתאמה של המשחק היא עדיין כל כך זבל, מ-80 winrate אני יכול לרדת עד 68 אחוז winrate, ממש כל הכבוד ML. אנא תקן את מערכת ההתאמה שלך כמו שצריך, משחק מאז עונה 1 והמערכת עדיין זבל כאילו המשחק אפילו לא התקדם. אני לא מבין איך מישהו עם קצב ניצחון נמוך לעזאזל עדיין יכול לשחק, צריך להחרים אותו בגלל האכלה או AFK, אבל לצערי לא תאסור כי כסף חשוב לך לא פידבקים של השחקנים
שלא כמו קודם ל-ML אין יותר תקנים. העדכון מבולבל ומספק חוסר איזון לגיבורים. לאחר שיתוף פעולה עם TikTok המשחק הזה היה בלגן.
המשחק פעם היה מהנה, הייתי במשחק הזה כמה שנים, בערך כשהיה חדש. למשחק יש גרפיקה ממש מעולה, אין ספק בכך וגיבורים מדהימים לבחירה. הנקודה בלשחק את המשחק היא מהנה, אני לא יכול להכחיש את זה. אבל יש אנשים מאוד גסים שמתחילים לקלל אותך בלי סיבה בצוות הזה כשאתה מבקש עזרה ואתה מקבל עונשים בלי סיבה ואנשים מקללים בלי סיבה. זה לא מאוזן אבל זה משחק טוב.
העתקה רצינית מליגת האגדות אבל בסדר..
האכזבה שלי כרגע משתלבת בדירוג האידיאלי שאם יש כוכב אפס, הייתי נותן ל-Mobile Legends אפס. הפינג שלי לפני המשחק הוא 33 ms, אבל במהלך המשחק, הפינג שלי הופך פתאום ל-480 ms. כדי להוסיף בלבול, חיבור האינטרנט שלי הוא ב-4G. ההסבר ההגיוני היחיד יהיה שזו הבעיה של מונטון. זה נמשך כבר שלושה ימים (אפילו לאחר שהשרת תיקן כמה בעיות), ואני על סף מחיקת האפליקציה המטופשת הזו.
מישחק פשוט מושלם. אני כל הזמן האפליקציה הזאת היא פשוט מהממת. אני מאוד ממליצה!😁
השידוכים; אפילו אם תכריז שאסטס הייתה העור של M3/M4, ההתאמה של moonton ודרגת האויב היו גבוהות מכדי שאוכל להילחם, אז moonton תקן את זה.
Monster Fishing 2022 Deportes fju
המשחק די טוב, הבעיה היחידה היא שיש לי הרבה בעיות רשת והסקיינים של הגיבורים יקרים מדי. שלא כמו MOBAs אחרים אתה לא צריך לשלם הרבה כסף רק כדי להיראות מגניב. שידוכים היא גם אחת הבעיות שלי וזה מביא שחקני סולו מתקשים להגיע לדירוג.
אחלה משחק
הפעם לוקח לאפליקציה שלך יותר מדי זמן לטעון, האם זה באג? ואז כשאתה הולך להחליף חשבון זה לא מגיב אבל כשאתה פותח אותו שוב החשבון שלך שם שאתה לא צריך אישור?
למרות שביצוע השידוכים הוא קצת לא הוגן ויש שחקנים שלא מצייתים לכללים כשזה מגיע לצ'אט, המשחק הזה די טוב. זה נותן סיכוי לאנשים שרוצים לשחק במשחקי MOBA אבל יש להם טלפונים "תפוחי אדמה".
משחק נהדר אבל הדבר היחיד הוא בעיית האינטרנט. כשהמשחק מתחיל להיות בפיגור ודבר אחד כשאתה מת הסיכה ירוקה וכשהמלחמה מתחילה מתחילה בפיגור מדי, שהסיכה היא 327. ואני חושב שהמשחק הזה מזויף כי הם פשוט שמו עור חדש ויוצרים כֶּסֶף. אבל לא היה אכפת להם שהמשחק יהיה בפיגור או לא
משחק ממש כיף שאפשר לשחק עם חברים ויש דמויות ממש חמודות כמו אנג'לה וצ'יינג' ואנה ויש גם סקינים של זוגות ממש ממליצים בחום על המשחק הזה 😝😜😜
אני מאוד אוהב את המשחק הזה והמשחק הזה הוא אחד האהובים עליי.. הכל מההתחלה היה טוב אבל עכשיו כשאני מנסה לשחק מצב רוח של דירוג הטלפון שלי מופעל מחדש באופן אוטומטי.. בגלל זה לא יכולתי להיכנס בזמן ל- להתאים והם AFK לי כמה פעמים..אז מה הבעיה?? זה הטלפון או המשחק שלי??
Mobile Legends: Bang Bang Action puey
מקווה שאוכל להחליף את החשבון שלי. זה אומר כל הזמן שזה זמני לא יכול להחליף אcc. ואני רק מקווה שכשזה מגיע לדיווח על חברי צוות יש פעולה מהירה יותר. תודה
אחלה משחק 🔥
חיכוך חחח משחק ממש חמוד מערכת שירות לקוחות על הפנים יש לי באג שאי אפשר לשחק עם חברים ולא התאמצתי לעזור לי לפתור את הבעיה. אני לא ממליץ!
זה משחק כל כך טוב עם סקינים יפים ומשחק חלק, אבל הבעיה היא שצריך להיות סולם סולו que כדי שאנשים יוכלו לקחת סולו que יותר ברצינות. כל כך קשה להשיג משחקי סולו טובים
אני פשוט אוהב את זה, יש כמה באגים שמתרחשים אחרי כל עדכון אבל זה בסדר, זה לא כל כך הורס את המשחק.. לא התנתקתי הרבה עכשיו בניגוד לקודם וזה דבר טוב.. הבקשה היחידה שלי היא רק אולי אתם יכולים לתקן את ההתאמה של שחקנים במיוחד במשחק דרג (אתם יודעים מה אני מנסה להגיד). תמשיך עם זה! ערוך: טוב שאתה מקבל ESTES כדי להיות העור M3.
משחק מושלם!!!
האפליקציה הזו טובה והעדכון נחמד מאוד. אבל הבעיה היא שזה מאוד מפגר אפילו שיש לי חיבור רשת טוב. בנוסף, הודעת ההרג היא לפעמים עיכוב. בבקשה תקן את זה:3. אני אדרג 5 כוכבים זה אם תיקנת את זה.
יש בעיה אחת למה אני אתן 3 כוכבים, בבקשה אל תוסיף הרבה אחסון זה כל כך מפגר בכל הפעמים שאני משחק. המפה החדשה יפה אבל יש בעיה עם ה-buff (כחול, סגול) בבקשה תקן את זה
מובא מדהים
מיסחק טוב
אחרי העדכון כשאני עומד לשחק את המשחק הוא מתחיל להיות ורוד בכל מקום moontoon תקן את זה שרבים מאיתנו חווים, את עניין הבאג המפה הוורוד הזה אני מציע בבקשה לתקן את זה
קצב הרענון לא עובד על המשחק הארור שלי, החזר את מצב HFR, מצב מהירות בול-חרא זה אפילו לא עוזר
כמו המשחק והכל, אבל ניכוי ניקוד האשראי הוא בעיה. ציון האשראי שלי נוכה כשאפילו לא הייתי מנותק. הסיבה שנאמרה הייתה שאני מנותק. לא מתקן באגים ופשוט גורע את ציון האשראי שלך
בסך הכל, הרעיון של המשחק טוב. ממש כיף אם אתה אוהב משחקים מבוססי צוות ואופי תחרותי. עם זאת, שם זה נגמר. המשחק לא מאוזן עד כדי גיחוך. יותר מדי גיבורים מוגזמים, שידוכים זבל ותוכנית דוחות לא עקבית. אתה ממש מקבל עונש על שאתה טוב במשחק אם אתה סולו. למצוא אנשים לשחק איתם זה כל כך קשה, מה שמאלץ אותך לעשות סולו. אם אתה מתכוון להוריד את המשחק, ודא שיש לך אנשים לשחק איתם. (נ.ב. אני בדרגה מיתית)
(25-08-2021) שירות הלקוחות כל כך מפגר כשמשתמשים רק בנתונים בתקווה ש"עדכון כרטיס ה-SD" קרוב לאופטימיזציה האחרת, בגלל שזיכרון הטלפון שלי עלול להיכשל בעתיד. (23-12-2021) אני מרגיש כל כך רע אחרי שראיתי שהדירוגים שלך יורדים מ-4 לכמעט 3 כוכבים, בבקשה תקשיב לקהילת המשחקים שלך כי בלעדיהם המשחק שלך לא ישרוד כל כך הרבה זמן. היזהר בכל החלטה שאתה מקבל במשחק, תמיד תחשוב מה הכי טוב לשחקנים במקום לחשוב רק על רווחים.
Mobile Legends: Bang Bang ઍક્શન jlvn
המשחק הזה מלא באקשן ובידור, בברכה.
למשחק יש גרפיקה ומשחקיות טובים אבל מכיל יותר מדי הקפאה ופיגור מה שגורם לך ללכת ל-afk. כמו כן, העונש אם אתה הולך ל-afk הוא ניכוי 7-12 ציוני אשראי עד שלא תוכל אפילו לשחק משחקים קלאסיים, אבל אתה יכול לקבל רק 3 קרדיט ציונים כל יום. אם המפתחים קוראים את זה, בבקשה אל תהיו נוקשים מדי כלפי השחקנים שמעולם לא רצו ללכת ל-afk מלכתחילה.
האם אתה, כמפתח, יכול להגדיר מינימום של 100 משחקים שיוחקו לכל גיבור לפני שניתן יהיה לשחק אותו בדירוג? כמות הטיפשות שאני רואה מדי יום בדירוג בגלל גיבורי "10 משחקים" היא אבסורדית. אנא הוסף את 100 ההתאמות כדרישה. זה לא יקשה על החיים שלך בכך שתעשה משחק הרבה יותר הוגן. תודה.
Mobile Legends: Bang Bang የእንቅስቃሴ srb
המשחק בפיגור. אני לא יודע אם זה נובע מחיבורים או בגלל יותר מדי עדכונים. זה כבר לא מצחיק זה הרגיז אותי כי אני תמיד הופך לאפק בגלל פיגור אפילו שיש לי קשרים חזקים. ציון האשראי שלי ירד. אני כבר לא מקווה שתוכל לתקן את הבעיה הזו. אני משחק במשחק הזה מאז 2016 ובכל זאת הנושא הזה עדיין לא בוצע.